Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Ajankohtaista

Joogasalongissa jatketaan lähitunteja juhannukseen saakka normaalin viikko-ohjelman mukaisesti, max. 5 hlön ryhmissä!

VIIKKOTUNNIT -sivulla  voit tutkia mitä viikko-ohjelmassa on.

Rauhaisia hengityksiä ja joogailun iloa, tervetuloa mukaan!

TÄSTÄ PÄÄSET ILMOITTAUTUMAAN  slotti-varausjärjestelmässä  

 


 

Syksylle ja talvikaudelle 2021-2022 Joogasalonkiin on suunnitteilla poikkeuksellinen vuosiohjelma, jota päivitetään kesän aikana. Pysykää kuulolla, ja toiveita ja ehdotuksia saa mieluusti esittää!  Linda pitää pitkään valmistellun sapattivuoden voimavarojen ravitsemiseksi ja vetäytyäkseen oman harjoituksen pariin retriiteille. Tunteja ja kursseja järjestetään Joogasalongissa pääosin muiden ohjaajien opissa.

 


Huom!

Vanha ilmoittautumisohjelma Hobbydeed on vaihdettu uuteen. Myös Joogasalongin tietosuojaseloste on päivitetty. 


 

Koronan huomioiminen Joogasalongin toiminnassa kevätkaudella 2021

- TÄRKEINTÄ on, että tunneille ei tulla hengitystieoireisena tai muissa pienissäkään koronaan viittaavissa oireissa, tai altistumisepäilyissä, jos niitä on itsellä tai läheisillä.

- Jos Joogasalogissa kotiväellä on oireita/altistumisia, tunnit perutaan, ja siitä tulee ilmoitus tälle sivulle sekä ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisohjelman kautta.  Peruutusilmoituksen saa myös tekstiviestillä, jos on antanut puhelinnumeronsa tuntivarauksen yhteydessä.

- Tunneilla väljyydestä huolehditaan, 2m etäisyyttä voimme pienessä salissamme pitää, kun osallistujamäärä on toistaiseksi rajattuna max. 5 henkilöön/tunti. Tällä osallistujamäärällä jatketaan ainakin niin kauan kuin 6 hlön kokoontumisrajoitus on voimassa. 

- Suosituksena on, että jokaisella olisi OMA JOOGAMATTO. Myös muiden tarvitsemiesi välineiden suhteen hygienianäkökulmasta selkeintä on hankkia/tuoda omat. Mattoja voi ostaa Joogasalongin tarvikekaupasta.  Myös lainamatot ovat edelleen käytettävissä, ne pestään jokaisen käyttökerran jälkeen. Lainabolstereihin on tarjolla suojaksi puhtaat pyyhkeet.

- Huolellinen käsi- ja yskimishygienia on myös Joogasalongin tiloissa tärkeää! Ja varotoimena myös maskin käyttö on suositeltavaa, kun liikumme yhteisissä tiloissa, muutoin kuin omalla joogamatolla.

- Kaikki peruutusmaksukäytänteet ovat korona-ajan pois käytöstä. Toiveena on, että perut silti mielellään viimeistään kaksi tuntia ennen ne ilmoittautumiset joihin et pääsekään, jotta joku muu saa paikan mahdollisesti täyteen varatulle tunnille. Tuntien minimiosallistujamäärä on 2.