Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Ajankohtaista

 

Syyskauden 2022 ja kevään 2023 astangan viikkotunnit ovat tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Viikkotuntiohjelman poikkeukset:

  • Itsenäisyyspäivänä tiistaitunti pidetään normaalisti. Ehkä Finlandian höystämänä :)
  • Jouluviikolla (vko 51) ei pidetä normaaleja viikkotunteja (TI ja TO), mutta 
  • torstaina 22.12. on jälleen perinteinen Pikku joulujooga riisipuuro- ja glögihetken kera, kahdessa ryhmässä klo 16.00 ja 18.30.  Ilmoittautuminen on Slotissa teematunneissa. Tämä lämmin jooginen joulunviettoon laskeutuminen sopii sekä alkeis- että jatkotason oppilaille! Teemme pienen liikeharjoituksen ja pitkän rentoutuksen. Normaali viikkotuntien osallistumismaksu.
  • Vuoden vaihde (vkot 52 ja 1) ylitetään Maijan ohjauksien tukemana! Torstain tunnit ovat normaalin viikko-ohjelman mukaisesti  29.12. ja 5.1.
  • Linda palaa lomalta loppiaisen jälkeen ja kokonainen viikko-ohjelma jatkuu siis sunnuntain 8.1. mysore-tunnista.

 

Syksyn ohjelmassa on astangatuntien täydennyksenä myös rentouttavaa Grounding Yiniä. Tutki lisää  teematunnit välilehdellä. Nämä yinit jatkuvat myös kevätkaudella, kerran kuussa lauantaisin!

 


Tammikuussa kursseja:

Sunnuntaista 8.1. alkaa 8x mindfulness-meditaation MBSR kurssi  (Mindfulness Based Stress Reduce) Heidi Järvisen ohjauksessa. Ilmoittaudu mukaan (LIndalle tai suoraan Heidille) ennen joulua!!

 

13.-15.1.2023  Astangaviikoloppu jatko- ja mysoretaso Lindan ja palautumisohjaaja Eija Lindströmin ohjauksessa. Ilmoittautumiset Lindalle! Tarkempi ohjelma löytyy kurssisivulta.

 


 

Ilmoittautuminen viikkotunneille ja teematunneille:

Joogasalongin viikkotunneille ilmoittautuminen  Slotti-varausohjelmassa on helppoa, ei tarvita tunnusten luomista!

Tunneille ilmoittautuminen sulkeutuu Slotissa aina edellisenä päivänä, iltatunneilla 24 tuntia ennen aloitusta, aamutunneilla 14 tuntia ennen. Toivomme, että ilmoittaudut ja perut siihen mennessä. Tarvittaessa voit olla myöhemmin yhteydessä ohjaajaan puhelimitse (kts. ohjaajien esittelystä). Tuntien minimiosallistujamäärä on 3.

Lue lisää ilmoittautumisesta.

   


  

Puhtaus on puoli joogaa   : )

Edelleen on tärkeää, että huolehdimme hygieniasta, ja ettei tunneille tulla koronaan tai muihin tarttuviin infektioihin viittaavissa oireissa.

Kotitesti on suositeltava ennen tuntia, jos epäilet altistumista.