Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Linda Taakala

Olen Joogasalongin onnekas omistaja, ohjaaja ja hiljainen harjoittelija. Aloitin astangajoogan yli 20 vuotta sitten ja se on ollut keskeinen osa elämäntapaani sieltä asti. Kokemuksen kautta luottamukseni harjoitukseen on syvä.

Olen pitänyt Joogasalonkia kotonani vuodesta 2010 alkaen. Ohjelmassa on viikkotunteja ja kursseja, ja lisäksi kutsun vierailevia ohjaajia viikonloppukursseille ja retriiteille.

Joogaymmärrykseni ja osaamiseni on kertynyt harjoitukseen syventymällä ja erilaisten ohjaajien opastuksessa. Alkujaan joogaharjoitteluni ovat alkaneet 2000-2001 Räisälän kansanopiston Luovan elämäntaidon linjalla. Astangaa olen harjoitellut vuodesta 2002 alkaen, jolloin aloitin Lahden astangajoogasalilla. Joogan ohjaamiseen olen perehtynyt vuodesta 2004 alkaen. Voit katsoa yhteenvetoa vaiheista  joogapolku-sivulta.

Astangajoogaharjoitus on minulle hyvin arvokas osa elämää - ja elämä on minulle hyvin arvokas osa harjoitusta. Olen kokenut joogan harjoittelun koko 20 vuoden ajan valtavan toimivana metodina, ja todella tykkään joogaamisesta :) Erilaisissa elämänvaiheissa harjoituksen laaja-alaisuus on auttanut eri tavoin. Tulen lähes aina harjoituksen tehdessäni onnelliseksi. Koen saavani harjoituksesta vahvan yhteyden itseeni, tietoisuuteen, muusta riippumattomaan rauhan ja turvan kokemukseen, fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvoinnin kokemukseen, ja näiden kasvattamiseen.

Näiden vuoksi minusta on kivaa opettaa joogaharjoitusta myös muille. Joogaavien ihmisten yhteisön ylläpitäminen ja muiden auttaminen eteenpäin joogaharjoittelussa ovat minulle tärkeitä motivoivia syitä pitää joogasalia.

Minua ihmisenä, joogina, ohjaajana ja terapeuttina kiinnostaa joogaharjoitusten laajat mahdollisuudet, erityisesti elämänvoiman säätelyn ja viisauden yhdistyminen. ...kehon kuuntelun taitoa lisäävä fyysisesti monipuolinen harjoitus,
tietoisuutta, läsnä olemista, hiljaisuutta ja elämää ymmärtävä, kauneutta, kasvua, myötätuntoa ja hyväksymistä lisäävä psyykkinen ja henkinen harjoitus.


Olen koulutukseltani psykoterapeutti (Valvira) ja sosionomi AMK. Päätyönäni pidän psykoterapiavastaanottoa.  www.lindamaria.fi

 

Puhelin  044 282 0106

 

"Jooga on ihanaa"