Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Viikkotunnit

Ajankohtaista 2.7.2019:

JOOGASALONKI VIETTÄÄ KESÄLOMAA 12.8.2019 SAAKKA,

JOLLOIN VIIKKOTUNNIT JÄLLLEEN JATKUVAT!  SYKSYN OHJELMA PÄIVITETÄÄN KOTISIVUILLE JA HOBBYDEED-ILMOITTAUTUMISOHJELMAAN HEINÄ-ELOKUUN TAITTEESSA.

 

 

Joogasalongilla on viikkotunteja tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin. Kaikille tunneille ilmoittaudutaan Hobbydeed-ohjelmalla (ohjeet sivun alalaidasta) ja kaikilla viikkotunneilla on sama 10 € kertamaksu  tai  10x kortti 80 €

 

KEVÄT 2019:

 

TIISTAI   

klo 16.30-17.45  Ohjattu alkeisjatkotunti, lyhyt liikesarja

Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeiskurssin käyneille ja hyvin myös kokeneillekin joogailijoille.  Sisältö pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen. Tällä tunnilla tehdään lyhyt simppeli asana- l. liikeharjoitus ja loppurentoutus.

 

 klo 18.00-20.00  Ohjattu alkeisjatkotunti, pitkä liikesarja 

Ohjattu tunti tarkoittaa astangajoogan harjoituksiin pohjautuvaa tuntia, jossa ryhmä tekee harjoituksen yhteisessä hengitysrytmissä ohjattuna sanallisesti. Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeis- tai alkeisjatkokurssin käyneille, sekä kokeneemmille joogaajille.  Sisältö pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen ja siitä voidaan edetään tuntikohtaisesti pidemmälle paikalla olevien oppilaiden taitojen ja kokemuksen mukaan. Tunnin alussa voidaan tehdä tietoisen  läsnäolon harjoituksia sekä hengitysharjoituksia, jonka jälkeen joogataan liikesarjaa ohjatusti. Liikeharjoitusta tehdessä keskitytään seuraamaan ja säätelemään hengitystä, sisäistämään liikkeitä, harjoituksen rytmiä, syviä lihastukia eli bandhoja, tarkennellaan asentojen linjauksia, sekä etsitään joogaharjoitukseen selkeyttä, yhtenäisyyttä ja rauhaa.

 

TORSTAI

klo 17.00-18.00  Ohjattu alkeisjatkotunti, lyhyt liikesarja

Tunti soveltuu jatkoksi astangan alkeiskurssin käyneille ja hyvin myös kokeneillekin joogailijoille.  Sisältö pohjautuu alkeiskurssin harjoitukseen. Tällä tunnilla tehdään lyhyt simppeli asana- l. liikeharjoitus ja loppurentoutus. Halutessaan voi jäädä tämän harjoituksen jatkoksi myös seuraavalle tunnille.

 

klo 18-19    Ohjattu meditaatio- ja hengitysharjoitustunti

Tällä tunnilla ei tehdä joogan liikesarjoja, vaan syvennetään läsnäoloa, rauhaa ja elämänvoimaa keskittymällä joogaharjoitusten meditaatio- ja hengitysharjoituksiin. Tunti soveltuu hyvin myös ensikertalaisille ja sellaisille, jotka eivät harjoittele joogan liikesarjoja.

 

HUOM! Jos osallistut kahdelle peräkkäiselle tunnille, kuten torstaisin voi olla mukava tehdä, maksat kertamaksun kuitenkin vain yhdestä.

 

klo 19-21   Omatoiminen harjoitus, maksuton

Tällä tunnilla on mahdollisuus kokoontua joogaamaan yhdessä, ilman ohjausta, yhteisessä hiljaisuudessa ryhmän tuesta nauttien.  

 

SUNNUNTAI

klo 18-20    Mysoretunti, eli yksilöllinen harjoitus, ohjaus on henkilökohtaista

ja aina kuukauden 1. sunnuntaina illan sijaan aamutunti klo 9.30: ohjattu jatkotason intensiivitunti sekä nyyttäribrunssi harjoituksen jälkeen. 

Syventävä taso. Joogaharjoitusta tehdään mysoretunnilla perinteisellä tavalla omassa tahdissa, oman hengityksen rytmiä ja voimaa seuraten. Tämä harjoitustyyli on varsinainen joogaan syventymisen muoto. Opettajan antama ohjaus on tällä tunnilla yksilöllistä. Sopii kaikille vähintään alkeiskurssin käyneille, kaikentasoisille joogaajille, jotka haluavat rohkaistua löytämään hiljaisen joogansa ja opetella luottamusta sisäistä joogiansa kohtaan. Ohjattu jatkotunti aina kuukauden 1. sunnuntaina sisältää alkeisjatkoharjoituksesta pidemmälle etenevän joogaharjoituksen paikalla olevien oppilaiden taitojen mukaan.

 

 

* ************************************ *

 

Ilmoittautuminen viikkotunneille ja tuntikalenteri Hobbydeed-sivustolla

Jokaiselle tunnille mahtuu max. 10 oppilasta. Ilmoittautuminen viikkotunneille tapahtuu hobbydeed.com-sivuston kautta.  Rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään näet tuntikalenterit, voit ilmoittautua tunneille, näet lomat ja muut poikkeukset ja pääset Joogasalongin postituslistalle: 

hobbydeed.com tunneille ilmoittautuminen tästä

Uusille kävijöille ohjeet rekisteröitymiseen löydät tästä.

 

 

* ************************************ *

 

Hinnat kaikilla viikkotunneilla sekä alkeis- ja alkeisjatkokursseilla samat

kertamaksu 10 €        10x kortti 80 €

Maksuvälineenä käy käteinen, Smartum liikunta- ja kultuuriseteli, Smartum-saldo, sekä tilisiirto. 

 

 

***************************************

 

 

Katso myös kurssit- sivu 

ja kysy lisää 

kontakti (at) lindamaria.fi

044 282 0106 /Linda Taakala

 

Tervetuloa Joogasalongin lämpöön! 

© 2016. Joogasalonki. All Rights Reserved.