Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Ajankohtaista

Huomioikaa lomapoikkeukset astanga-viikkotunneissa loka-marraskuun taitteessa:

  • Koulujen syysloman aikana viikolla 43, hiukan supistetusti, eli tiistaina pidetään vain mysoretunti ja torstaina vain ohjattu alkeisjatko. 
  • Viikolla 44, ei ole ollenkaan astangatunteja. Maija lomailee.
  • Marjutin keskiviikkotunnit jatkuvat myös viikoilla 43 ja 44 ilman poikkeuksia ja samoin Iisan tunti on normaalisti 29.10.! 

VIIKKOTUNNIT -sivulla  voit tutkia mitä viikko-ohjelmassa on. Linda pitää ohjauksista sapattivuotta toukokuulle 2022 saakka, hoitaen vain Joogasalongin sähköpostia ja muuta tiedotusta, ja tunneilla pääsee vuoden aikana ammentamaan joogailun iloa muiden ohjaajien opissa!  Katso kuvaukset viikkotuntien ohjaajista ja seuraa vuoden aikana täydentyvää tietoa mm. viikonloppukursseista ja vierailevista ohjaajista!

TÄSTÄ PÄÄSET ILMOITTAUTUMAAN  slotti-varausjärjestelmässä  

Kaudella 2021-2022 tuntien minimiosallistujamäärä on 3  ja  siirryimme käytäntöjen sujuvoittamiseksi myös hiukan ennakoivampaan ilmoittautumiseen. Slotti-järjestelmässä ilmoittautuminen sukeutuu aina 24 h ennen tunnin alkua.

ELI  ILMOITTAUTUMISET JA PERUMISET NYT VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ.  Sairastumistapauksissa tarvittaessa myöhempi peruutus on luonnollista. Peruutukset tehdään sähköpostiin tulleesta tuntikohtaisesta varausvahvistuksesta (säilytä varausvahvistuspostit!).

UUTTA MYÖS:   ELO- JA SYYSKUUN AJAN 10x kortin (100€) ostajalle samalla kertaa toinen kortti puoleen hintaan (50€)!  Korteissa ei ole voimassaoloajan rajoituksia.  Ja kuten ennenkin, saman kalenteriviikon aikana saat osallistua kolmannelle ti/ke/to viikkotunnille maksutta!

 


 Koronan huomioiminen Joogasalongin toiminnassa syyskaudella 2021

- TÄRKEINTÄ on, että tunneille ei tulla hengitystieoireisena tai muissa pienissäkään koronaan viittaavissa oireissa, tai altistumisepäilyissä, jos niitä on itsellä tai läheisillä.

- Jos Joogasalogin ohjaajilla tai kotiväellä on oireita/altistumisia, tunnit perutaan, ja siitä tulee ilmoitus tälle sivulle sekä ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisohjelman kautta.  Peruutusilmoituksen saa myös tekstiviestillä, jos on antanut puhelinnumeronsa tuntivarauksen yhteydessä.

- Osallistujamäärää rajataan koronatilannetta seuraten tarpeen mukaan ja sekä viranomaisten antamia kokoontumisrajoituksia noudattaen. Tunneille otetaan kauden 2021-2022 aikana 5-10 oppilasta tilanteen mukaan. Normaali osallistujamaksimi on 10.

- Suosituksena on, että jokaisella olisi OMA JOOGAMATTO. Myös muiden välineiden suhteen hygienianäkökulmasta selkeintä on hankkia/tuoda omat. Myös lainamatot ja muut lainatarvikkeet ovat edelleen käytettävissä ja hygieniasta huolehditaan. Lainabolstereihin on tarjolla kasvojen suojaksi puhtaat pyyhkeet. Joogamattoja voi ostaa Joogasalongin tarvikekaupasta. 

- Huolellinen käsi- ja yskimishygienia on myös Joogasalongin tiloissa tärkeää! Ja varotoimena myös maskin käyttö on suositeltavaa, kun liikumme yhteisissä tiloissa, muutoin kuin omalla joogamatolla.

- Kaikki peruutusmaksukäytänteet ovat korona-ajan pois käytöstä. Toiveena on, että perut silti mielellään viimeistään kaksi tuntia ennen ne ilmoittautumiset joihin et pääsekään, jotta joku muu saa paikan mahdollisesti täyteen varatulle tunnille. Tuntien minimiosallistujamäärä on 3.