Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Iisa Heinola

 

"Heippa ihana, olen Iisa!

Paljasjalkainen vääksyläinen, kahden pienen lapsen äiti ja elämän innostunut tutkailija. Ohjaan harjoitukseni lempeydellä ja myötätunnolla, rohkaisten sinua pysähtymään arjen keskellä kuuntelemaan omia tarpeitasi.

Tiibetiläiset äänimaljat, heleästi soivat kristallikulhot, enkelimäiset tuulikellot sekä juureva Lapin rumpu ovat tärkeässä osassa harjoituksiani. Soittimien hoitavat äänet auttavat sinua matkaamaan entistäkin syvemmälle omaan sieluusi ja palautumaan maailman kiireistä.

Pidän myös PS. Olet Huikea nimistä podcastia ja esikoiskirjani Lupa loistaa ilmestyi kesällä 2021. Voit tutustua minuun ja palveluihini kotisivuillani www.iisaheinola.fi ja voit halutessasi laittaa minulle myös sähköpostia iisa@iisaheinola.fi. "

 

Iisa ohjaa Joogasalongissa kaudella 2021-2022 jokaisen kuukauden viimeisenä perjantaina Kiitän ja kutsun -sielunvoimaharjoituksen ja sointukylvyn. 

 

"Elämä valoineen ja varjoineen on liian kaunista ohitettavaksi olankohautuksella. Tervetuloa kohtaamaan oma kaunis elämäsi Joogasalongin syleilyssä!"