Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Linda Taakala

Olen Joogasalongin onnekas omistaja, ohjaaja ja hiljainen harjoittelija. Pidän viikkotunteja ja kursseja, ja kutsun vierailevia ohjaajia viikonloppukursseille ja retriiteille.

Joogaymmärrykseni ja osaamiseni on kertynyt harjoitukseen syventymällä ja erilaisten ohjaajien opastuksessa. Ensimmäiset joogaharjoitteluni ovat alkaneet 2000-2001 Räisään kansanopiston Luovan elämäntaidon linjalla. Astangaa olen harjoitellut vuodesta 2002 alkaen, jolloin aloitin Lahden astangajoogasalilla. Joogan ohjaamiseen olen perehtynyt vuodesta 2004 alkaen. Voit katsoa yhteenvetoa vaiheista  joogapolku-sivulta.

Astangajoogaharjoitus on minulle hyvin arvokas osa elämää - ja elämä on minulle hyvin arvokas osa harjoitusta. Olen kokenut joogan harjoittelun koko 20 vuoden ajan valtavan toimivana metodina, todella tykkään joogaamisesta :) Erilaisissa elämänvaiheissa harjoituksen laaja-alaisuus on auttanut eri tavoin. Tulen lähes aina harjoituksen tehdessäni onnelliseksi. Koen saavani harjoituksesta vahvan yhteyden itseeni, tietoisuuteen, muusta riippumattomaan rauhan kokemukseen, fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvoinnin kokemukseen ja sen kasvattamiseen.

Näiden vuoksi minusta on kivaa opettaa joogaharjoitusta myös muille. Minua ihmisenä, joogina, ohjaajana ja terapeuttina kiinnostaa joogaharjoitusten laajat mahdollisuudet, erityisesti elämänvoiman säätelyn ja viisauden yhdistyminen. ...kehon kuuntelun taitoa lisäävä fyysisesti monipuolinen harjoitus,
tietoisuutta, läsnä olemista, hiljaisuutta ja elämää ymmärtävä, kauneutta, kasvua, myötätuntoa ja hyväksymistä lisäävä psyykkinen ja henkinen harjoitus.


Olen koulutukseltani psykoterapeutti (Valvira) ja sosionomi AMK. Päätyönäni pidän psykoterapiavastaanottoa. Katso www.lindamaria.fi

 

Elokuusta 2021 toukokuulle 2022 pidän sapattivuotta työstäni ja myös joogaohjauksesta. Keskityn voimavarojen kasvattamiseen, joogaamiseen ja joogaretriiteille osallistumiseen kaikessa rauhassa. Palaan taas toukokuussa 2022 ohjaamisen pariin. Siihen asti Joogasalongissa pääsee joogaamaan muiden ohjaajien kanssa!

 

"Jooga on ihanaa"