Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Joogasalonki Vääksy logo

Maija Saira

Maija ohjaa astangajoogaa Lahdessa ja saimme hänet nyt myös Joogasalonkiin Lindan tuuraajaksi kaudelle 2021-2022:

 

"Hei kaikki Joogasalongin mattoilijat!

On suuri ilo ja kunnia tuurata Lindaa hänen sapattivuotensa ajan.
Vähän jännittää, kuten varmasti myös kaikkia teitä Lindan oppilaitakin - mutta uskon että meillä on monia mukavia joogahetkiä näiden kuukausien aikana.

Oma joogapolkuni alkoi 2007. 
Syvennyin ensin muutamisen vuotta omaan harjoitukseeni ja ohjaamaan päädyin vähän ex temporena - ystäväni pyytäessä tuuraamaan hänen tuntejaan. Olen siis opettanut nyt kohta päälle kymmenisen vuotta ja aivan kuten harjoituksenkin parissa - ei myöskään opettamisessa tule koskaan valmiiksi, aina löytyy uutta opittavaa. Ja hyvä niin, on armollista tietää ettei tarvitse olla heti valmis.


Tunneillani painotan oikeiden linjauksien tärkeyttä, kuitenkin kunnioittaen jokaisen kehon erilaisuutta. Avustaessani voit usein myös kuulla minun painottavan hengitystä - hengityksen rauhoittaminen ja pehmentäminen rentouttaa mukavasti kehon ja mielen, jolloin asanasta tulee helpompi ja mielestä rauhallisempi.


Vaikka koen että kehityn jatkuvasti sekä joogaajana että opettajana, on yksi asia ollut minulle alusta asti selkeää - tunneilla on jokaisella oltava hyväksytty ja hyvä olla. Pyrin luomaan joogahetkestä tilan jonne kenen tahansa on helppo tulla ja jossa kukin tuntee voivansa olla juuri sellainen kun siinä hetkessä on.
Toivotan siis teistä jokaisen sydämellisesti tervetulleiksi tunneille.

Oikein ihanaa kesää ja syksyä, ja nähdään matolla!"

Maija ohjaa Joogasalongissa 31.8.2021 alkaen astangan viikkotunnit tiistaisin ja torstaisin!